Η σύζυγος του «Καιάδα» απασχολεί στον φούρνο της 15 Αλβανούς και έχει «παραλείψει» να πληρώσει 470.000 στο ΙΚΑ - iefimerida.gr

Η σύζυγος του «Καιάδα» απασχολεί στον φούρνο της 15 Αλβανούς και έχει «παραλείψει» να πληρώσει 470.000 στο ΙΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή (τον γνωστό Καιάδα) κάνει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».


Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαχρήστος, σύμφωνα με έγγραφο του ΙΚΑ η σύζυγος του «Καιάδα», Ευγενία Χρήστου (εικόνα) διαθέτει με τον πατέρα της ονόματι Χρήστου Ανδρέα, οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων. «Κατά το ΙΚΑ η επιχείρηση απασχολεί ΜΟΝΟ (!) Αλβανούς , 15 τον αριθμό αλλά εδώ και καιρό έχει ξεχάσει να πληρώσει τις εισφορές.

Αυτή η παράλειψη έχει ανεβάσει το ποσό της οφειλής στα 470.00 ευρώ». Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερα αρτοποιεία-δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης. Στην επιχείρηση εργαζόταν και ο Γερμενής ο οποίος, δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με Αλβανούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ