Σφραγίστηκε η ταβέρνα που τα έβαλε με το ΣΔΟΕ - iefimerida.gr

Σφραγίστηκε η ταβέρνα που τα έβαλε με το ΣΔΟΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λουκέτο μπήκε στην ταβέρνα στις Αρχάνες Kρήτης, που πριν από περίπου δύο μήνες, έγινε πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω του «θερμού επεισοδίου» μεταξύ θαμώνων, ιδιοκτητών και κλιμακίου του ΣΔΟΕ που πήγε να κάνει έλεγχο για αποδείξεις.


Η εντολή του ΓΓ του yπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για σφράγισμα του καταστήματος έφτασε στο Ηράκλειο, αρχικά στην Α'ΔΟΥ, η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια και παραπέμφθηκε στη Β'ΔΟΥ, η οποία και εκτέλεσε την εντολή.
Η επιχείρηση σφραγίστηκε για έναν μήνα, από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η διαδικασία των προστίμων, τα οποία είναι τσουχτερά για τέτοιες περιπτώσεις. Τα μέλη του ΣΔΟΕ κινούν τη διαδικασία κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς καθώς δεν τους επετράπη ο έλεγχος, ενώ έγιναν και στόχος φραστικών επιθέσεων από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: cretalive.gr

Φωτό Αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ