Το Equus Bass 770 θα ήθελε ο Steve McQueen στο Bullitt! - iefimerida.gr

Το Equus Bass 770 θα ήθελε ο Steve McQueen στο Bullitt!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σχήμα του είναι κλασικό, δείχνει οικείο και γνωστό, σαν κι αυτό μιας Mustang της δεκαετίας του '60 και έτσι είναι. Παράλληλα δείχνει μυώδες, δικαιολογώντας απόλυτα το χαρακτηρισμό του muscle car, μιας και κάτω από το μακρύ καπό του Equus Bass 770 υπάρχει ένας από τους κινητήρες τοτέμ της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας: ο V8 των 620 ίππων της Corvette ZR1.

Ολα αυτά τα άλογα καταλήγουν στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη –το look του ΄60, η τεχνολογία όμως σύγχρονη- που βοηθά το Equus να κοιτά στα μάτια οποιαδήποτε Ferrari ή Lamborghini, μιας και δεν χρειάζεται περισσότερα από 3,4 δευτερόλεπτα για να βρεθεί από στάση στα 100.
Η επίδειξη σύγχρονης τεχνολογία συνεχίζεται με την ανάρτηση μαγνητικής ροής, τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα κεραμικά φρένα αλλά και με τα συστήματα infotainment και πλοήγησης.

Εντυπωσιακό σε όλα του λοιπόν το Equus Bass 770, με εξαίρεση το όνομά του που θυμίζει συνοικιακό ροκ γκρουπ, της τιμής του συμπεριλαμβανομένης καθώς η βασική του έκδοση ξεκινά από τις 156.000 δολάρια και ανεβαίνει όσο ανοίγεται ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του. Οι 200.000 δεν είναι η οροφή και ναι αν υπήρχε το Equus όταν γυριζόταν το Bullitt αυτό θα επέλεγε ο cool Steve McQueen.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ