Από μπουτίκ Καρούζος, τώρα μαγαζί BSB -Το Ψυχικό φτώχυνε! - iefimerida.gr

Από μπουτίκ Καρούζος, τώρα μαγαζί BSB -Το Ψυχικό φτώχυνε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γωνία της λεωφόρου Κηφισίας, στον Φάρο Ψυχικού, εκεί που άλλοτε κυριαρχούσε το πανάκριβο και εμβληματικό του ελληνικού νεοπλουτισμού κατάστημα γυναικείων ρούχων «Καρούζος» σήμερα βρίσκεται μια μπουτίκ της αλυσίδας φτηνού ενδύματος BSB.

Το κατάστημα Καρούζος βρισκόταν ανάμεσα σε δύο βόρεια προάστια των πλουσίων, Παλαιό και Νέο Ψυχικό, στη διασταύρωση του Φάρου Ψυχικού και έκανε χρυσές δουλειές στην προ οικονομικής κρίσης εποχή. Ακριβώς δίπλα του βρισκόταν και υποκατάστημα με πανάκριβα ανδρικά ρούχα Καρούζος, αξεσουάρ, υποδήματα και είδη πολυτελείας. Κυρίες και κύριοι της νεόπλουτης Αθήνας και όχι μόνο αγόραζαν εκεί τα επώνυμα πανάκριβα ενδύματα, παπούτσια, τσάντες σε τιμές που κυμαίνονταν από 300 ως 5.000 ευρώ το ελάχιστο.
Τα δύο αυτά καταστήματα έκλεισαν προ ενός έτους, σημάδι ότι η οικονομική κρίση πλήττει καταναλωτές ακόμη και στα ακριβά βόρεια προάστια. Στη θέση του καταστήματος Καρούζος για γυναίκες άνοιξε σήμερα μια μπουτίκ φθηνών γυναικείων ρούχων. Από τα Αρμάνι στα Glou λέγαμε κάποτε, τώρα θα λέμε από τα Ferragamo στα BSB!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ