Oργισμένος ο Ομπάμα στέλνει απανωτά μηνύματα στο twitter -Πολίτες τον ρωτούν «να πάω αύριο στη δουλειά» - iefimerida.gr

Oργισμένος ο Ομπάμα στέλνει απανωτά μηνύματα στο twitter -Πολίτες τον ρωτούν «να πάω αύριο στη δουλειά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ομάδα εξτρεμιστών που απειλούσαν να οδηγήσουν σε λουκέτο μέρος του Δημοσίου προειδοποιούσε μέσω twitter πριν από 4 ώρες ο Μπάρακ Ομπάμα για να επιστρέψει λίγο αργότερα ανακοινώνοντας πως το έκαναν «Τhey actually did it».

Ο πρόεδρος στέλνει συνεχώς tweets οργισμένος με την εξέλιξη που γίνεται προκειμένου να καταρρεύσει το Οbamacare όπως και ο ίδιος καταγγέλλει. «Το έκαναν τελικά. Μια ομάδα ρεπουμπλικάνων ανάγκασαν την κυβέρνηση να κλείσει με αφορμή το Οbamacare αντί να περάσουν έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό».
Επανήλθε στη συνέχεια με νέα tweet διαβεβαιώνοντας ότι το σχέδια του για την υγεία θα προχωρήσει κανονικά. Πλήθος σχολίων υπάρχουν κάτω από τα tweets με αρκετούς να ρωτούν να θα πρέπει να μείνουν αύριο στο σπίτι τους. Το λουκέτο που μπαίνει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση απειλεί με υποχρεωτική αργία περίπου 800.000 εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και με αδυναμία πληρωμής σχεδόν 1 εκατομμύριο Αμερικανούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ