Στην Αθήνα βρέχει, στην Ικαρία έχει μεγάλη πυρκαγιά -Μάχη με τους ανέμους ενώ απειλούνται και οικισμοί [εικόνα] - iefimerida.gr

Στην Αθήνα βρέχει, στην Ικαρία έχει μεγάλη πυρκαγιά -Μάχη με τους ανέμους ενώ απειλούνται και οικισμοί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα επικρατεί σφοδρή κακοκαιρία, η Ικαρία «πλήττεται» από μεγάλη πυρκαγιά. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα από την περιοχή Περδίκι, λίγο μετά τις 4 το πρωί, από άγνωστη αιτία και επεκτάθηκε με πολύ γοργούς ρυθμούς λόγω των θυελλωδών ανέμων.


Σύμφωνα με το i-samos.gr, η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, των εθελοντών και των κατοίκων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ενώ αυτή την ώρα το μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Γεώργιος.
Σημαντική είναι η συνδρομή δυο ελικοπτέρων, καθώς λόγω της ομίχλης είναι αδύνατον να πετάξουν πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Σταυρινάδης, ενώ υπάρχει παράλληλη επικοινωνία και με τον Δήμο Σάμου για πιθανή και εφικτή (λόγω των καιρικών συνθηκών) βοήθεια από εθενοντικά κλιμάκια του Δήμου.

Στην Αθήνα βρέχει, στην Ικαρία έχει μεγάλη πυρκαγιά -Μάχη με τους ανέμους ενώ απειλούνται και οικισμοί [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ