Εγκυος η Μάιλι Σάιρους; Είδηση βόμβα μετά τον χωρισμό της με τον Χεμσγουορθ - iefimerida.gr

Εγκυος η Μάιλι Σάιρους; Είδηση βόμβα μετά τον χωρισμό της με τον Χεμσγουορθ

Εγκυος η Μάιλι Σάιρους; Είδηση βόμβα μετά τον χωρισμό της με τον Χεμσγουορθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωσε την κοινή γνώμη και πάλι η Μάιλι Σάιρους μετην ανακοίνωση που έκανε στα βραβεία BET Hip Hop Awards στην Ατλάντα. Οπως δήλωσε δημόσια, η τραγουδίστρια περιμένει παιδί και ο ευτυχής μπαμπάς είναι ο ράπερ Juicy J.

Προκλητικό ήταν και το σχόλιο του ίδιου του 38χρονου Juicy J ο οποίος δήλωσε «Σας διαβεβαιώνω ότι κάνει πολλά περισσότερα από απλό twerking». Βέβαια το κοινό των βραβείων BET Hip Hop Awards φέρεται να αντέδρασε στην δήλωση της 20χρονης σταρ με γέλια, ωστόσο εκείνη επέμεινε: «Όχι, είμαι πραγματικά έγκυος!»

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο ακόμη και ο πατέρας της, Μπίλι Ρέι Σάιρους ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε ότι πραγματικά η δήλωση της κόρης του, του έλιωσε την καρδιά (κάνοντας σαφή αναφορά σε ομώνυμο τραγούδι της σταρ)

Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί τις φήμες ότι η Μάιλι ήταν ήδη έγκυος όταν ήταν ακόμα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χεμσγουορθ. Οπως δήλωσε κοντινό της πρόσωπο στο ΟΚ!: «η Μάιλι σκέφτηκε να το ανακοινώσει εξαρχής στον κόσμο, ακόμη και πριν πάει στο γιατρό για να ελέγξει τα αποτελέσματα, αλλά ο Λίαμ την παρακάλεσε να μην το δημοσιοποιήσει ακόμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ