Μέλη της ΧΑ έπαιρναν από μαγαζάτορες ψαροντούφεκα και καλάμια ψαρέματος ως αμοιβή για πώληση προστασίας - iefimerida.gr

Μέλη της ΧΑ έπαιρναν από μαγαζάτορες ψαροντούφεκα και καλάμια ψαρέματος ως αμοιβή για πώληση προστασίας

Μέλη της ΧΑ έπαιρναν από μαγαζάτορες ψαροντούφεκα και καλάμια ψαρέματος ως αμοιβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής με τους καταγεγραμμένους διαλόγους να φέρνουν στην πρώτη γραμμή στέλεχος της Χρυσής Αυγής που ακούγεται να μιλά πως ο ίδιος και η οργάνωση της Νίκαιας στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πως εκβίαζαν καταστηματάρχες για να τους πληρώνουν προστασία.Στις συνομιλίες αυτές, που θεωρούνται ίσως οι πιο σημαντικές στον φάκελο της «Χρυσής Αυγής», γίνεται σαφής αναφορά για σχέσεις μελών της οργάνωσης με κυκλώματα εκβιαστών, ενώ προκύπτει πως μέλη της «Χρυσής Αυγής» έπαιρναν από μαγαζάτορες ψαροντούφεκα και καλάμια ψαρέματος ως αμοιβή για πώληση προστασίας.

Πως στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει σε απομαγνητοφωνημένο διάλογο, «είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ... εγώ».

Παράλληλα μνημονεύει επεισόδιο που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού λέγοντας ότι «οι «Πυρήνες της Φωτιάς» κτύπησαν έναν «δικό μας». Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν η συγκεκριμένη επίθεση σημειώθηκε προ μίας εβδομάδας και τραυματισμένος είναι ένας αστυνομικός που είχε συλληφθεί για εκβίαση αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ