Ομάδα του αμερικάνικου ράγκμπι γίνεται ηλιακή - iefimerida.gr

Ομάδα του αμερικάνικου ράγκμπι γίνεται ηλιακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ουάσιγκτον Ρεντσκινς ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα εγκαταστήσουν 8.000 ηλιακά πάνελ στο γήπεδο τους FedEx, για να καλύπτουν τις ανάγκες του γηπέδου.

Τα πάνελ θα εγκατασταθούν στον χώρο του παρκινγκ και θα παράγουν αρκετή ενέργεια για να καλύπτει τις ανάγκες του γηπέδου τις μέρες που δεν έχει αγώνα, και τις ημέρες που θα έχει αγώνα θα καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του γηπέδου για ηλεκτρισμό.

Οι υπεύθυνοι των Ρεντσκινς αποκάλυψαν το εννεαετές πλάνο της ομάδας με την εταιρεία NRG, η οποία και θα αναλάβει την αποπεράτωση του έργου. Εκτός από τα ηλιακά πάνελ η εταιρεία θα εγκαταστήσει και 10 σταθμούς ηλεκτρισμού, όπου οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπορούν φορτίσουν το αυτοκίνητο τους πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους μετά τον αγώνα.

«Η συνεργασία μας με την NRG θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους φιλάθλους μας, και τις ημέρες του αγώνα θα βλέπουν ένα μοναδικό παράδειγμα για το πώς χρησιμοποιείται η ηλιακή ενέργεια και πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να την παράγουμε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Ρεντσκινς, Νταν Σνάιντερ. «Η αυθεντία της NRG, και το πλάνο της ταιριάζουν απολύτως με εμάς και την φιλοσοφία του συλλόγου, και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συμμετάσχουμε στην περιβαλλοντική αλλαγή προς το καλύτερο και να προσφέρουμε ακόμα μια μοναδική εμπειρία στους φιλάθλους μας».

Οι Ρεντσκινς είναι ακόμα μια ομάδα του NFL(πρωτάθλημα του αμερικάνικου ράγκμπι), που κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει το περιβάλλον. Οι Φιλαδέλφεια Ίγκλς, αποκάλυψαν ότι θα τοποθετήσουν ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάνελ στο γήπεδο τους, με σκοπό να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του γηπέδου μόνο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ