Αγοράκι δύο ετών «κυοφορούσε» - Με επέμβαση οι γιατροί αφαίρεσαν το δίδυμο αδερφό του από την κοιλιά του - iefimerida.gr

Αγοράκι δύο ετών «κυοφορούσε» - Με επέμβαση οι γιατροί αφαίρεσαν το δίδυμο αδερφό του από την κοιλιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι γονείς ενός δίχρονου αγοριού στην Κίνα. Αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο όταν η κοιλιά του διογκώθηκε σε τέτοιο σημείο που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Εκεί οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως το αγόρι «κυοφορούσε» και εσπευσμένα το εισήγαγαν στο χειρουργείο για επέμβαση.

Επειτα από τις εξετάσεις που του έκαναν οι γιατροί αντίκρισαν έκπληκτοι στο στομάχι του αγοριού ένα έμβρυο που δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως. Ηταν ο δίδυμος αδερφός του παιδιού, τον οποίο αφαίρεσαν με επέμβαση. Το αγέννητο έμβρυο ήταν 20 εκ. και είχε σπονδυλική στήλη και άκρα, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει τα 2/3 του στομαχιού του παιδιού.

Τα μονοζυγωτικά δίδυμα σχηματίζονται όταν το ωάριο διαχωρίζεται κατά τη γονιμοποίηση. Ομως σε περιπτώσεις σαν και αυτή η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μωρό αγοράκι ωάριο κυοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ