Γιατί ο Γιώργος Πατέλης μπορεί να εκλεγεί βουλευτής της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Γιατί ο Γιώργος Πατέλης μπορεί να εκλεγεί βουλευτής της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή, ως μέλος του σώματος, ενδέχεται να μπει ο Γιώργος Πατέλης, στην περίπτωση που ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάνει πράξη την απειλή του και προχωρήσει σε ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιώργος Πατέλης, ο σκληρός πυρηνάρχης της Νίκαιας, είναι δεύτερος επιλαχών στη Β' Πειραιά όπου εκλέγεται ο συλληφθείς βουλευτής Γιάννης Λαγός. Ετσι, στην περίπτωση που η ΚΟ της Χρυσής Αυγής παραιτηθεί, θα κληθούν να αναλάβουν οι επιλαχόντες βουλευτές του κόμματος (οι οποίοι λογικά θα παραιτηθούν και αυτοί αφού στόχος της όλης κίνησης είναι η πρόκληση αναπληρωματικών εκλογών στις περιφέρειες όπου το νεοναζιστικό κόμμα εκλέγει βουλευτές).

Πρώτος επιλαχών βουλευτής στην Β' Πειραιά όπου εκλέγεται ο Γιάννης Λαγός είναι κάποιος κ. Παπαδημητρίου και δεύτερος ο Γιώργος Πατέλης. Τελευταίος στη λίστα και συγκεκριμένα έκτος είναι ο πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ