Με δάκρυα στα μάτια γνωστοί και φίλοι αποχαιρέτησαν την Πόλυ Πάνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Με δάκρυα στα μάτια γνωστοί και φίλοι αποχαιρέτησαν την Πόλυ Πάνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου για το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Mεταξύ των φίλων και συνεργατών, η Καίτη Γκρέι, ο κιθαριστής Μάριος Κώστογλου -επί χρόνια στενός της συνεργάτης-, ο μπουζουξής και συνθέτης Νίκος Μεϊμάρης, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς, η ακατάβλητη Γιώτα Γιάννα, κι άλλοι σπουδαίοι εκπρόσωποι του γνήσιου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το «παρών» έδωσαν επίσης η κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, ο γιος και η χήρα του Μανώλη Αγγελόπουλου, η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, η χήρα του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού «Σπόρου» (ψευδώνυμο του Γιάννη Σταματίου), ο Γιώργος Νταλάρας, και άλλοι.

Nωρίτερα, η σορός της Πόλυς Πάνου ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου και μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία μεταφέρθηκε στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου όπου ετάφη σε οικογενειακό τάφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ