Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει στο μάτι η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια– Τι αποκαλύπτει ο «κοριός» - iefimerida.gr

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει στο μάτι η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια– Τι αποκαλύπτει ο «κοριός»

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει στο μάτι η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια– Τι αποκαλύπτει ο «κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των Χρυσαυγιτών είχαν μπει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι που έχει καταγράψει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Μάλιστα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο δόθηκε εντολή, ενώ παράλληλα ο «κοριός» αποκαλύπτει την ανησυχία του Γιώργου Ρουπακιά για το γεγονός ότι θα πήγαινε στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται ο Αλκέτ Ριζάι, αλλά και τον εκνευρισμό του περιβάλλοντος του δολοφόνου για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, υψηλόβαθμο μέλος της Χρυσής Αυγής που ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της οργάνωσης σε όλο τον Πειραιά ακούγεται να μιλά για το πώς ο ίδιος και η οργάνωση της Νίκαιας στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αναφέρει σε απομαγνητοφωνημένο διάλογο, «είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ... εγώ».

Απόσπασμα του διαλόγου του Ρουπακιά με την αδελφή του Α: Το πρόβλημα μου είναι ότι δε τους κόβειΒ: Το ξέρω ρε συ Χρυσούλα, το ξέρωΑ: Η μικρή έχει μόνο γλώσσα γιατί κάθε φορά βγάζει μεγάλη γλώσσαΑ: Ποια βρεΑ: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάριΑκόμη στα έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνεται συνομιλία του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος κατηγορεί τη σύζυγό του για την επιβαρυντική κατάθεσή της, αλλά και για όλες τις ενέργειές της μετά τη δολοφονική επίθεση. Μάλιστα, σε δεύτερη φάση φέρεται να εκφράζει την ανησυχία του για την κράτησή του στις φυλακές Μαλανδρίνου επισημαίνοντας ότι «είναι εδώ κι ο Αλκέτ Ριζάι».




Β: Της το πα και μου λέει θα ζητήσει συγνώμη, της το πα και η άλλη να πούμε, σου τα πε, η άλλη, να πούμε άλλη χαζή, μου τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη να πούμε, με τις μαλακίες της.

Β: Η γυναίκα μου, με τις μ....ς που πήγε κατέθεσε

Β: Ρε κατάλαβες τι σου πα, δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κώλος το σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού, τι μία λέει ότι τα έκαψε την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους που πήγε τα πράγματα

Αλλος διάλογος, μεταξύ ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος του Ρουπακιά αποκαλύπτει πως οι οικείοι του επιρρίπτουν ευθύνες στον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εκείνος τους εκπαίδευσε, εκείνους τους είπε να γίνονται δολοφόνοι».

Πηγή: Βήμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ