Πρώτη μούρη στα δελτία οι «Ταλιμπάν» του Σαμαρά - iefimerida.gr

Πρώτη μούρη στα δελτία οι «Ταλιμπάν» του Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ενόχληση έχει προκαλέσει σε γαλάζιους βουλευτές η επιλεκτική παρουσία και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ για την φορολογία που μίλησε ο Α. Σαμαρας, ορισμένων υποψηφίων βουλευτών .

Κοινό σημείο όλων, ότι πρόκειται για «Ταλιμπαν» του Αντώνη Σαμαρά που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την εκλογή τους στην επόμενη Βουλή προφανώς έχοντας και ένα γερό «σπρώξιμο» από το σύστημα του προέδρου της ΝΔ.

Έτσι, ενώ η γενική κατεύθυνση που δίνεται είναι οι βουλευτές και οι πολιτευτές να μην βρίσκονται στην πρώτη σειρά εκδηλώσεων όπως η σημερινή της ΟΝΝΕΔ , κατ εξαίρεση έκαναν την εμφάνιση τους ο Βασίλης Κικίλιας ( υποψήφιος στην Α Αθήνας) , ο Ακης Γεροντόπουλος (υποψήφιος στον Έβρο) και ο Νότης Μηταράκης (υποψήφιος στη Β Αθήνας).

Επίσης έδωσαν το παρόν δύο νυν βουλευτές, ο Κ. Σταικούρας (προφανώς ως αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας) και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την εκδήλωση αλλά γνώριζε ότι θα υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες και άρα δημοσιότητα.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν το μεσημέρι από τα τηλεοπτικά δελτία με τους πέντε ...κατ αξαίρεση παρόντες, έκαναν έξω φρενών άλλους συναδέλφους τους, ειδικά από την Α και Β Αθηνών αλλά και υποψήφιους βουλευτές που ήθελαν να είναι εκεί αλλά συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις να το αποφύγουν .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ