Bρήκε τον ιδανικό τρόπο για να ανακοινώσει την παραίτησή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Bρήκε τον ιδανικό τρόπο για να ανακοινώσει την παραίτησή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Marina Shifrin αφού θυσίασε την προσωπική της ζωή δημιουργώντας για την εταιρεία της βίντεο που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αποφάσισε να κάνει ένα και για την παραίτησή της.

Είναι 25 ετών, δουλεύει για την Next Media Animation, εταιρεία με έδρα την Ταιβάν, είπε αντίο στο αφεντικό της με ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει στα γραφεία της εταιρείας, μεσάνυχτα, όταν οι εργαζόμενοι είχαν φύγει. Στο βίντεο εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να παραιτηθεί με υπότιτλους ενώ χορεύει με το τραγούδι του Kanye West «Gone».

«Είναι 4.30 το πρωί και είμαι στη δουλειά. Εργάζομαι για μια σούπερ εταιρεία που παράγει βίντεο επικαιρότητας. Εδώ και 2 χρόνια έχω θυσιάσει την ιδιωτική μου ζωή, τον χρόνο και την ενέργειά μου γι'αυτή τη δουλειά. Αλλά το μόνο που ενδιαφέρει το αφεντικό μου είναι το πόσα βίντεο παράγονται και πόσοι κάνουν κλικ. Ετσι λοιπόν είπα στον εαυτό μου να κάνω το δικό μου βίντεο στο οποίο θα επικεντρωθώ περισσότερο στο περιεχόμενο και όχι στα κλικ. Και θέλω να πω στο αφεντικό μου ότι παραιτούμε! Φεύγω!».
Αυτό το βιντεάκι παραίτησης ανέβηκε στο YouTube σάββατο βράδυ και έχει ήδη πάν ω από 115.000 κλικ. Η νεαρή κοπέλα σχεδιάζει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να αναζητήσει μια εργασία που εκτιμά περισσότερο τις ικανότητες και τις δεξιότητες των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ