Brain Games: Η νέα σειρά από το National Geographic Channel που εξερευνά τα όρια του ανθρώπινου εγκεφάλου - iefimerida.gr

Brain Games: Η νέα σειρά από το National Geographic Channel που εξερευνά τα όρια του ανθρώπινου εγκεφάλου

Νέα σειρά από το National Geographic Channel εξερευνά τα όρια του ανθρώπινου εγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα εκπομπή εισβάλει στις οθόνες και το μυαλό των τηλεθεατών. Πρόκειται για το Brain Games που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες και ήδη χαρακτηρίζεται από τους κριτικούς και το κοινό ως «φοβερά ψυχαγωγικό πρόγραμμα» και η «πιο κουλ σειρά της τηλεόρασης»Το «Brain Games» έκανε πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται από το National Geographic Channel αποκλειστικά μέσω Nova. Η εκπομπή εξερευνά έναν κόσμο στον οποίο ο χρόνος επιβραδύνει, η πραγματικότητα δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση και τα πράγματα δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν: Τον κόσμο του ανθρώπινου εγκεφάλου!

Οικοδεσπότης της εκπομπής είναι ο Τζέισον Σίλβα και μαζί με τον ειδικό στις οφθαλμαπάτες Απόλο Ρόμπινς, προσπαθούν να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσα από μια σειρά διαδραστικών πειραμάτων. Στόχος τους είναι να μας δείξουν με πόση ευκολία ο εγκέφαλος μπορεί να ξεγελαστεί και να μας αποκαλύψουν με ποιους τρόπους αποκωδικοποιούμε τις πληροφορίες, νιώθουμε και κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας.

Το «Brain Games» ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε ένα κόσμο πειραμάτων και διαδραστικών παιχνιδιών, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μπερδέψουν το μυαλό και να αποκαλύψουν τις εσωτερικές λειτουργίες του εγκεφάλου.

Κάθε εκπομπή της εκπληκτικής αυτής σειράς είναι μια πραγματικά φοβερή εμπειρία, αφού σε κάθε επεισόδιο του οι παρουσιαστές ασχολούνται με θέματα συγκέντρωσης, φόβου, αποφασιστικότητας, πειθούς και νευρικής κατάστασης με προορισμό τον εσωτερικό κόσμο του μυαλού, που καθορίζει όλες τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά μας.Ζήστε την εμπειρία του «Brain Games» βάζοντας το μυαλό σας σε δοκιμασία, συμμετέχοντας στο interactive παιχνίδι που θα βρείτε στη σελίδα του National Geographic Channel Greece στο Facebook και στο microsite της σειράς στο https://www.facebook.com/NGCGreecehttp://natgeotv.com/gr/brain-games

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ