Στο Ωνάσειο ο Αδωνις εξετάστηκε για το αν κινδυνεύει από καρδιαγγειακό νόσημα [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο Ωνάσειο ο Αδωνις εξετάστηκε για το αν κινδυνεύει από καρδιαγγειακό νόσημα [εικόνα]

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα καρδιάς έπαιξε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας που έσπευσε στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.

«Μέσα σε πέντε λεπτά, με τους ανθρώπους του Ωνασείου, κάναμε όλο τον απαραίτητο κύκλο για μια προληπτική εξέταση για την εκτίμηση του κινδύνου που διατρέχω μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να παρουσιάσω καρδιακό νόσημα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μετά το πέρας εξέτασής του.
Το Ωνάσειο διοργανώνει δράσεις για την προβολή την ανάγκης να εξετάζονται οι πολιτες τακτικά για καριδαγγειακές παθήσεις. Στο πλαίσιο αυτό το Ωνάσειο διοργανώνει Προγράμμα Πρόβλεψης Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων, το οποίο θα διεξαχθεί σε όλους τους δήμους της Αττικής ως και την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ