Σοκαριστικής βίας βίντεο δείχνει αγέλη από ύαινες καθώς τρώνε ζωντανή εγκυμονούσα ζέβρα υπό τα βλέμματα τουριστών - iefimerida.gr

Σοκαριστικής βίας βίντεο δείχνει αγέλη από ύαινες καθώς τρώνε ζωντανή εγκυμονούσα ζέβρα υπό τα βλέμματα τουριστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτσι είναι η φύση. Σκληρή, άτεγκτη, βαμμένη στο αίμα και την αλόγιστη βία. Ο κύκλος της ζωής και του θανάτου δεν γνωρίζει ούτε δίκαιο ούτε άδικο. Παρ' όλα αυτά, η αποστροφή και η αγωνία που γεννά η θέαση τέτοιων σκηνών είναι μεγάλη. Όχι όμως αρκετά, καθώς φαίνεται, για τις ορδές των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή Masai Mara στην Κένυα για να δουν, να ακούσουν και να «απολαύσουν» το μακρύ μαρτύριο ενός τετράποδου θύματος καθώς σφαδάζει ανάμεσα στα σαγόνια κάποιας αγέλης αρπακτικών.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τα πιο βίαια που έχουν αναρτηθεί στο YouTube και αποτελεί δημιούργημα ζεύγους που επισκέφθηκε την περιοχή για να γίνει μάρτυρας του μαρτυρικού θανάτου μιας άτυχης ζέβρας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς καταξεσχίζεται από διψασμένες για αίμα ύαινες.

Το θέαμα είναι αφόρητο και απαιτείται να εγγραφείτε στο YouTube για να το παρακολουθήσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρίστες ζέβρα Αγέλη ύαινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ