Ακόμα και οι διάσημοι έχουν ατέλειες: Δείτε πώς είναι οι αγαπημένες σας σταρ με σπυράκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακόμα και οι διάσημοι έχουν ατέλειες: Δείτε πώς είναι οι αγαπημένες σας σταρ με σπυράκια [εικόνες]

Ακόμα και οι διάσημοι έχουν ατέλειες: Δείτε πώς είναι οι σταρ άβαφες και με σπυρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πάντα τόσο λαμπερές! Όλα στην εμφάνισή των stars μοιάζουν τόσο φροντισμένα και τόσο υπέροχα, γι' αυτό εξάλλου θες και εσύ να τους μοιάσεις ή τουλάχιστον να αντιγράψεις το look τους.

Κάτω, όμως, απ' όλη αυτή τη λάμψη, κρύβονται και κάποιες... ατέλειες! Ναι, γιατί γυναίκες είναι και αυτές και κάτι μπορεί να τους πάει στραβά με τα μαλλιά τους, με την επιδερμίδα τους, με τη διατροφή τους και γενικά με όλα τα θέματα που αντιμετωπίζεις και εσύ στην καθημερινότητά τους. Με απλά λόγια, και οι διάσημες βγάζουν σπυράκια όταν είναι να αδιαθετήσουν, έχουν ακμή που δεν μπορούν πάντα να ξεφορτωθούν, κοκκινίζουν και έχουν σημάδια όταν κάνουν καθαρισμούς, εμφανίζουν ερεθισμούς και ούτω καθ' εξής. Ή μπορεί απλά να μην έχουν καλή επιδερμίδα...

Μπορεί το δικό του μακιγιάζ να είναι πιο... βαρύ (και επαγγελματικό) από το δικό σου, αλλά τελικά δεν είναι πάντα εύκολο να κρύψουν τα... σπυράκια τους!

Δείτε τις εικόνες στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ