Βιτόλο στον ΠΑΟ και έπεται συνέχεια - iefimerida.gr

Βιτόλο στον ΠΑΟ και έπεται συνέχεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταγραφική αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον Βίκτορ Βιτόλο, που υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση δύο ακόμα παικτών με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Βιτόλο, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είναι ήδη στο Κιτσμπούελ, και πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα. Βεβαίως δεν μπορεί να αγωνιστεί στα εναπομείναντα δύο φιλικά που θα δώσουν οι πράσινοι στην Αυστρία με Σίβασπορ και Κολωνία, καθώς μένει τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα. Η πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό με τον Ατρόμητο στις 21 Ιουλίου. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ ζήτησε και πήρε την φανέλα με τον αριθμό 6 και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Μετά την απόκτηση αμυντικού χαφ, οι πράσινοι κινούνται και για την απόκτηση δεξιού χαφ. Σοβαρή υποψηφιότητα για αντί-Γκοβού, έχει βάλει ο Γκανέζος δεξιός εξτρέμ, Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε. Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε πέρσι στην Μάλαγα, όπου και είχε συνεργαστεί με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος έχει εξαιρετική γνώμη για τον ποδοσφαιριστή, που ανήκει στην αραβική Αλ Σαάντ.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως και της Σανταντέρ βρίσκεται ο πρώην επιθετικός της Καρταχένα, Τότσε. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει 37 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια και έμεινε φέτος ελεύθερος, φαίνεται μια ελκυστική περίπτωση στα μάτια των διοικούντων του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην επιθετική γραμμή των πρασίνων.

Χθες οι πράσινοι επιβλήθηκαν σε φιλικό προπόνησης με την ερασιτεχνική Κιτσμπούελ, με 11-0. Σκόραραν οχτώ διαφορετικοί παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Μπράις Μούν που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ