Ρεζίλι έγινε η ετεροθαλής αδελφή της Λίντσει Λόχαν: Εκανε αμέτρητες πλαστικές για να της μοιάζει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ρεζίλι έγινε η ετεροθαλής αδελφή της Λίντσει Λόχαν: Εκανε αμέτρητες πλαστικές για να της μοιάζει [εικόνα]

Ρεζίλι έγινε η ετεροθαλής αδελφή της Λίντσει Λόχαν: Εκανε αμέτρητες πλαστικές γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπέρασε τα όρια η ετεροθαλής μικρή αδελφή της Λίντσει Λόχαν, Ασλει Χόρν. Μετά την πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη της συγγένειας της με την οικογένεια Λόχαν και της απιστίας του Μάικλ Λόχαν, τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας αντιγράφοντας την αδελφή της.

Συγκεκριμένα, η Ασλει Χορω δήλωσε απροκάλυπτα ότι θέλει να γίνει μία νεότερη απομίμηση της Λίντσει Λόχαν και για τον λόγο αυτό ξόδεψε περίπου 25.000 δολάρια σε πλαστικές. Μάλιστα μετά τις επεμβάσεις δήλωσε ότι «είμαι πιο καυτή από τη Λίντσει και δε ντρέπομαι να το πω».

Φυσικά η κίνηση της αυτή όχι μόνο δεν τράβηξε θετικά την προσοχή του πατέρα τους Μάικλ Λόχαν, αλλά τον εξόργισε κιολας. Μιλώντας στο Confidenti@l, ο ίδιος χαρακτήρισε το γεγονός «τρελό, ανατριχιαστικό και άρρωστο» και αποκάλυψε ότι δεν μιλάει πια με την Χορν και τη μητέρα της: «Ποιά μητέρα θα άφηνε τη 18χρονη κόρη της να κάνει κάτι τέτοιο; Πλάκα μου κάνετε; Η Λίντσει δεν χρειάστηκε ποτέ πλαστικές.»

Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε η Ασλει Χορν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ