Απώλειες για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, ισόπαλος με τον ΟΦΗ – Νίκη του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα - iefimerida.gr

Απώλειες για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, ισόπαλος με τον ΟΦΗ – Νίκη του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα

Απώλειες για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρένο στο σερί των τριών νικών του ΠΑΟΚ έβαλε ο ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν απώλειες στο Ηράκλειο, αφού οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία (1-1) στην έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), σε αντίθεση με τον Αρη που για έκτο αγώνα δεν τα κατάφερε.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 15' με τον Περογαμβράκη. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 74' με τον Νέτσιντ, που είχε μπει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα.

Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε και ο Φιγκερόα για τον Παναθηναϊκό, αφού στη δεύτερη επαφή του με τη μπάλα έβαλε το γκολ της νίκης για τους πράσινους κόντρα στον Αστέρα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Μπεργκ (59'), αλλά ο Αστέρας απάντησε άμεσα, αφού ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό με τον Ντε Μπλάσις. Η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 76' με τον Φιγκερόα.

Ο Αρης δεν κατάφερε ούτε κόντρα στον Παναιτωλικό να πανηγυρίσει νίκη, καθώς το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Ριζούπολη, όπου τελικά τη νίκη πήρε ο Απόλλωνας που επιβλήθηκε με 4-2 του Λεβαδειακού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κονέ (33'), αλλά οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κόρμπο και στο 49' πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Δεληζήση. Ο Ροτζέριο ξαναέφερε το παιχνίδι σε ισορροπία για τον Λεβαδειακό (61'), αλλά αποδείχθηκε σύντομο, αφού στο 64' ο Φαρινόλα έκανε το 3-2 και ο Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη διατήρησε το απόλυτο των βαθμών στους Ζωσιμάδες, όπου κέρδισε την Ξάνθη με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με τον Κοροβέση. Η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Ράνο στο 73', αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Κολοβέτσιος σημείωσε το γκολ της νίκης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα
Βέροια-Εργοτέλης 0-1
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2
Αρης-Παναιτωλικός 0-0
Απόλλων-Λεβαδειακός 4-2
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 2-1
Παναθηναϊκός-Αστ.Τρίπολης 2-1
Πλατανιάς-Πανθρακικός 30/9
Καλλονή-Ατρόμητος 30/9

H βαθμολογία (σε 6 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 16
2. ΠΑΟΚ 13
3. Παναθηναϊκός 11
4. Εργοτέλης 10
- . ΠΑΣ Γιάννινα 10
6. Αστέρας Τρίπολης 9
- . ΑΕΛ Καλλονής 9 -5αγ.
8. Πανθρακικός 8 -5αγ.
9. Ατρόμητος 7 -5αγ.
- . Ξάνθη 7
11. Πανιώνιος 6
- . Παναιτωλικός 6
- . Απόλλων Σμύρνης 6
14. Βέροια 5
- . Λεβαδειακός 5
16. Πλατανιάς Χανίων 4 -5αγ.
- . ΟΦΗ 4
18. Aρης 2

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ