Από λεπτό σε λεπτό και με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Από λεπτό σε λεπτό και με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συλληφθέντες θα μεταφερθούν κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας ένας ένας, ενώ την ώρα της μεταφοράς τους θα κλείσει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.


Στο 9σέλιδο πόρισμα περιγράφονται με λεπτομέρειες οι πράξεις των συλληφθέντων οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να αποδοθούν οι καταγγελίες. Στη συνέχεια η υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή του Πρωτοδικείου. Η εμφάνισή τους στην Ευελπίδων, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών.

Μετά από επέμβαση της αστυνομίας αποχώρησαν οι περίπου 250 χρυσαυγίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα συγκέντρωση υποστηρικτών έξω από τα δικαστήρια.
Μεταξύ των συγκεντρωμένων έξω από τη ΓΑΔΑ ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αρτ. Ματθαιόπουλος, Κ. Ηλιόπουλος, Κ. Αρβανίτης, Π. Κούζηλος, Π. Ζησιμόπουλος, Ευστ. Μπούκουρας και Δ. Κουκούτσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ