Κόντρα Μαγκριώτη - Μαρκόπουλου για τα ταξί στη Βουλή - iefimerida.gr

Κόντρα Μαγκριώτη - Μαρκόπουλου για τα ταξί στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το επάγγελμα θα ανοίξει αλλά με κανόνες», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αναξιοπιστία «αφού αγνόησε τις συμφωνίες του διαλόγου που έκανε ο προκάτοχός του» και επισήμανε πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν δίνονται άδειες χωρίς πληθυσμιακά κριτήρια.

«Ξεκινήσαμε και θα ολοκληρώσουμε την συζήτηση με βάση τα νέα δεδομένα με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα από το διάλογο. Πάμε στην απελευθέρωση, αλλά μέσα από κανόνες. Αυτούς θα τους διαμορφώσουμε όλοι μαζί, προς όφελος του πολίτη της οικονομίας, των αυτοκινητιστών - επενδυτών, των οδηγών- εργαζομένων και φυσικά του περιβάλλοντος», απάντησε ο κ. Μαγκριώτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ