Παραδόθηκε και ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος - iefimerida.gr

Παραδόθηκε και ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος

Παραδόθηκε και ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται πλέον και ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, ο οποίο, στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου εμφανίστηκε για να παραδοθεί.

Ο βουλευτής που καταζητούνταν από τα ξημερώματα που ξεκίνησε η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, εμφανίστηκε μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής και αφού χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ακροδεξιού κόμματος μπήκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

«Τίποτα παιδιά» ήταν τα μόνα λόγια που είπε ο Νίκος Μίχος.

Σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα ο Νίκος Μίχος κατατάσσεται στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, η οποίο χαρακτηρίζεται, πλέον, εγκληματική οργάνωση μαζί με τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και τους Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο,Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά.

Πλέον από τους βασικούς κατηγορούμενους, με βάση το πόρισμα της Εισαγγελίας, μόνο ο Χρήστος Παππάς παραμένει ασύλληπτος με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ