Πρώην υποδιευθυντής της News of the World συνελήφθη για τις υποκλοπές - iefimerida.gr

Πρώην υποδιευθυντής της News of the World συνελήφθη για τις υποκλοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική αστυνομία, που ερευνά τις τηλεφωνικές υποκλοπές από δημοσιογράφους της εφημερίδας News of the World, ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε άλλον έναν άνδρα, ο οποίος είναι, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, πρώην υποδιευθυντής της εφημερίδας.

Ο 60χρονος κρατείται στο Λονδίνο ως ύποπτος για συνωμοσία με στόχο την πραγματοποίηση υποκλοπών.

Η αστυνομία αρνήθηκε να τον κατονομάσει, όμως το δίκτυο Sky News, το οποίο ανήκει επίσης στην αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ, καθώς και άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Νιλ Ουόλις, πρώην υποδιευθυντή της News of the World.

Είναι το ένατο πρόσωπο που συλλαμβάνεται αφότου άνοιξε και πάλι φέτος η έρευνα για την υπόθεση αυτή.

Ο Ουόλις ήταν υποδιευθυντής με διευθυντή τον Άντι Κόλσον μέχρι που ο τελευταίος παραιτήθηκε μετά την καταδίκη του ανακτορικού συντάκτη της εφημερίδας Κλάιβ Γκούντμαν, το 2006, για υποκλοπές φωνητικών μηνυμάτων εργαζομένων στα ανάκτορα. Στη συνέχεια έγινε εκτελεστικός διευθυντής της εφημερίδας και αποχώρησε το 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ