Τέρμα για τους Rilo Kiley - iefimerida.gr

Τέρμα για τους Rilo Kiley

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όχι με κάλο τρόπο αν κρίνουμε από ότι δηλώσεις του κιθαρίστα τους, Blake Sennett

«Υπήρχε πολύ εξαπάτηση, απιστία, απληστία και πράγματα στα οποία δεν μπορούσα να υποβάλλω τον εαυτό, είπα επιτέλους «Άντε γαμηθείτε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό πια», είπε στο μουσικό περιοδικό Spinner.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την προηγούμενη τους κυκλοφορία το απογοητευτικό Under The Blacklight του 2007 και από ότι φαίνεται θα είναι και τελευταίο τους.

«Έριξα την απογοήτευση μου στη μουσική και απλά σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να ξαναφέρω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Ήμουν έξαλλος με τη μουσική αλλά δεν έφταιγε η μουσική. Φταίγαμε εμείς σαν μέλη της μπάντας, σαν φίλοι.»

Ο Sennett δεν ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα για το ποιον πραγματικά θεωρεί υπεύθυνο για την διάλυση της μπάντας αλλά δεν του άρεσε καθόλου το Under The Blacklight και το δήλωσε ξεκάθαρα.

«Δεν νομίζω ότι ήταν από τους καλύτερους μας δίσκους. Νομίζω ότι μπορούσε να γίνει ο καλύτερος αλλά βρισκόμασταν υπό μεγάλη πίεση. Υπήρχαν μέσα μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που είχαμε γράψει ποτέ αλλά και μερικά από τα χειρότερα.»

Ο Sennet δεν ξέρει τίποτα για το τι θα γίνει στο μέλλον των Rilo Kiley και από ότι φαίνεται τους έχει πλέον ξεγραμμένους για τα καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ