Η νέα τάση της πόλης: Γιόγκα στη πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα τάση της πόλης: Γιόγκα στη πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως θα σας φαινόταν αν κατά το χαιρετισμό στον ήλιο αντικρίζατε την πιο όμορφη θέα, τη στιγμή μάλιστα που αρχίζει να σουρουπώνει;

Μια ιδιαίτερη δράση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η ελληνοαμερικανίδα Lynn που ζει στην Αθήνα σε ένα υπέροχο διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη. Όντας καθηγήτρια της γιόγκα, και νιώθωντας απίστευτη ευγνωμοσύνη για τη θέα που έχει το σπίτι της αποφάσισε να το μοιραστεί με τους μαθητές της -νέους και παλιούς- στο πιο ιδιαίτερο μάθημα Kundalini Yoga της πόλης.

Η νέα τάση της πόλης: Γιόγκα στη πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σχεδόν κάθε εβδομάδα – καιρού επιτρέποντος- η Lynn οργανώνει στην ταράτσα της μαθήματα Kundalini Yoga. Όπως αναφέρει στη σελίδα της στο facebook: «Προσπαθώντας να προλάβουμε τον καιρό και τις κρύες μέρες κάνουμε άλλο ένα μάθημα παρέα. Το μέρος είναι γνωστό, η παρέα επίσης, η ενέργεια και η θέα ακόμα περισσότερα γνωστές. Μην το χάσετε . . .

Η οικονομική συμμετοχή είναι με την μορφή προσφοράς. Δίνετε ότι θέλετε και όσα θέλετε.
Μην ξεχάσετε να φέρετε την διάθεση σας, το στρωματάκι σας (εάν διαθέτετε ένα) και επίσης κάτι ζεστό για να σκεπαστείτε στο τελευταίο στάδιο.

Το μάθημα είναι ιδανικό για όλες τις βαθμίδες πρακτικής γιόγκα. Είτε για προχωρημένους είτε για αρχάριους. Ακόμα για ανθρώπους που βρίσκονται σε πρώτη φάση επαφής με την γιόγκα».

Η νέα τάση της πόλης: Γιόγκα στη πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μάθημα της γιόγκα γίνεται στα αγγλικά και διαρκεί μία ώρα, ενώ όλο και περισσότεροι που επισκέφτηκαν την ταράτσα της Lynn δήλωσαν ενθουσιασμένοι.

Αν θέλετε να είστε ένας από αυτούς επισκεφτείτε τη σελίδα της Lynn εδώ.

Η νέα τάση της πόλης: Γιόγκα στη πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ