Το σκοτεινό παρελθόν της Ειζα Γκονζάλες: Τα tweets, οι πλαστικές και ο κατάδικος πρώην - iefimerida.gr

Το σκοτεινό παρελθόν της Ειζα Γκονζάλες: Τα tweets, οι πλαστικές και ο κατάδικος πρώην

Το σκοτεινό παρελθόν της Ειζα Γκονζάλες: Τα καυτά tweets
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειζα Γκονζάλες είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται στα ύψη μετά το σκάνδαλο με τον αρραβωνιαστικό της Μάιλι Σάιρους, με τον οποίο βγαίνει επίσημα τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο το καυτό μοντέλο από το Μεξικό φαίνεται πώς κρύβει και άλλα μυστικά.

Η φωτογένεια της Γκονζάλες και το ταλέντο της ως μοντέλο δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι κόρη της Γκλέντα Ρέινα, πρώην μοντέλο του Μεξικού και κριτή στο Μεξικάνικο Next Top Model. Ετσι είναι φυσικό, η Ειζα να ξέρει πώς να σταθεί μπροστά στο φακό.

Στην ηλικία των 16, η Ειζα πρωταγωνίστησε στο Μεξικάνικο σίριαλ «Lola...Once Upon a Time», στο οποίο παίζει ένα κορίτσι που κρύβει την πραγματική του ταυτότητα για να μπορέσει να γίνει ποπ σταρ. Δηλαδή παρόμοια ιστορία με το Χανα Μοντάνα στο οποίο πρωταγωνιστούσε (ω ναι..!) η Μάιλι Σάιρους!

Το 2009, η Γκονζάλες έβγαλε το πρώτο της αλμπουμ με τίτλο Contracorriente και το δεύτερο άλμπουμ της μόλις πέρυσι με τίτλο Te Acordaras de Mi, ενώ έχει δηλώσει ότι έχει ένα «ροκ σταρ alter ego» με το όνομα Ρόξι Ποπ. Κάτι σε Χάνα Μοντάνα βλέπουμε πάλι εδώ.

Το 2011, έκανε ορισμένες πλαστικές προκειμένου να βελτιώσει την εμφάνιση της, τις οποίες όμως παραδέχτηκε αρκετά αργότερα.

Οσο για την προσωπική της ζωή, η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη, αφού αρχικά το 2010 έβγαινε με τον συμπρωταγωνιστή της από το Lola, τον Ααρον Ντίαζ, ενώ φήμες έλεγαν ότι ταυτόχρονα έβγαινε και με τον Αργεντίνο τραγουδιστή Ντάντε Σπίνετ, ενώ το 2011 στράφηκε στον Μεξικανό ηθοποιό Σεμπάστιαν Ζουρίτα. Τελικά το 2011 γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Μεξικανό επιχειρηματία Πεπε Ντιαζ με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες αργότερα και μετά από αρκετά οργισμένα tweets στα οποία ανακοίνωνε τον χωρισμό τους, όταν αυτός συνελήφθη και φυλακίστηκε για φοροδιαφυγή.

Τον Αύγουστο του 2012, η Ειζα Γκονζάλες μετακόμισε στο Λος Αντζελες προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Τελικά βρήκε τον αρραβωνιαστικό της Μάιλι Σάιρους προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στα ξένα μέσα, ωστόσο παραμένει με ερωτηματικό κατά πόσο ήταν καλή η επιλογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ