Σκληρές εικόνες και βίντεο εθισμένων στο κροκοντίλ, στο ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα των χρηστών - iefimerida.gr

Σκληρές εικόνες και βίντεο εθισμένων στο κροκοντίλ, στο ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα των χρηστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες χρηστών ενός νέου φθηνού ναρκωτικού, του κροκοντίλ, που κάνει θραύση στη Ρωσία. Μια από τις πολλές βλαβερές συνέπειες της συγκεκριμένης ουσίας, όπως αποδεικνύουν δύο πρόσφατα περιστατικά στις ΗΠΑ, είναι ότι τρώει τη σάρκα των χρηστών.

Σύμφωνα με την Daily Mail,οιι υπεύθυνοι του Κέντρου Δηλητηριάσεων στις ΗΠΑ, σοκαρίστηκαν έπειτα από την επίσκεψη στα επείγοντα δύο ανθρώπων που έπαιρναν το ναρκωτικό. Το δέρμα τους κρεμόταν και τα κόκαλα τους ήταν εκτεθειμένα. Και οι δύο λάμβαναν κροκοντίλ.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι οι άνθρωποι που κάνουν χρήση του κροκοντίλ βλέπουν τις φλέβες τους να σπάνε και το δέρμα τους να πρασινίζει και να γίνεται τραχύ σαν του κροκόδειλου, εξ' ου και η ονομασία του ναρκωτικού. Οπως αποδεικνύεται, όμως, το εν λόγω ναρκωτικό προκαλεί και γάγγραινα και η σάρκα αρχίζει να σαπίζει.

Σκληρές εικόνες και βίντεο εθισμένων στο κροκοντίλ, στο ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα των χρηστών | iefimerida.gr 0
Σκληρές εικόνες και βίντεο εθισμένων στο κροκοντίλ, στο ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα των χρηστών | iefimerida.gr 1
Σκληρές εικόνες και βίντεο εθισμένων στο κροκοντίλ, στο ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα των χρηστών | iefimerida.gr 2

Η τακτική χρήση του κροκοντίλ προκαλεί ανατριχιαστικές συνέπειες στο σώμα των χρηστών. Οι φλέβες των εθισμένων σπάνε, το δέρμα πρασινίζει και γίνεται τραχύ σαν του κροκόδειλου, εξ' ου και η ονομασία κροκοντίλ. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί γάγγραινα και η σάρκα αρχίζει να σαπίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ