Ο Μπολτ πήγε στη Γιορτή της Μπύρας και τα... έσπασε – Με παραδοσιακή στολή, χοροπηδούσε σαν ξωτικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπολτ πήγε στη Γιορτή της Μπύρας και τα... έσπασε – Με παραδοσιακή στολή, χοροπηδούσε σαν ξωτικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε κάθε λόγο για να το... γλεντήσει. Δεν είναι απλά σε περίοδο διακοπών, αφού οι αγώνες τελείωσαν πριν από μερικές εβδομάδες. Ενας ακόμη λόγος για ξενύχτι είναι ότι πριν από μερικά 24ωρα έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με αθλητική εταιρεία, που θα του αποφέρει 10 εκατ. δολάρια το χρόνο. Ο Γιουσέιν Μπολτ λοιπόν αποφάσισε να το... κάψει στη Γιορτή της Μπύρας στη Γερμανία.

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ έγινε η ατραξιόν της εκδήλωσης, παρότι σε αυτή εμφανίστηκαν αρκετοί ακόμη διάσημοι. Φορώντας παραδοσιακή στολή, με μυτερό καπέλο, τιράντες, καρό πουκάμισο και κοντό παντελονάκι, ο Ολυμπιονίκης έμοιαζε περισσότερο με ξωτικό.

Ακόμη και οι κινήσεις του παρέπεμπαν σε αυτό, αφού χοροπηδούσε συνεχώς, ενώ από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή δεν έλεγε να κατέβει. Το καλό για τους παρευρισκόμενους ήταν πως δεν έκανε μεγάλη προσπάθεια να τραγουδήσει αφού- όπως έχει αποδειχθεί και παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του- είναι εξαιρετικά παράφωνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ