Συνελήφθη ο Γέστε – Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φώναζε συνθήματα υπέρ των Βάσκων - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Γέστε – Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φώναζε συνθήματα υπέρ των Βάσκων

Συνελήφθη ο Γέστε – Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φώναζε συνθήματα υπέρ των Βάσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα παθιασμένος σε ότι αφορά τις πολιτικές του πεποιθήσεις εμφανίστηκε ο Φραν Γέστε. Κάτι που όμως πλήρωσε περνώντας ένα βράδυ στο κρατητήριο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη επειδή φώναζε συνθήματα υπέρ της αυτονομιστικής οργάνωσης των Βάσκων, την ΕΤΑ, και κατά της Ισπανίας.

Το περιστατικό έγινε στην Παμπλόνα, όπου βρέθηκε ο Γέστε με αφορμή ένα φεστιβάλ. Κάποια στιγμή όμως ο 33χρονος διαφώνησε πάνω σε μία πολιτική συζήτηση και ξέφυγε από τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ των Βάσκων. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής φώναζε «Πουτ... Ισπανία, ζήτω η ΕΤΑ» και «Πουτ... Ισπανία, ζήτω η Χώρα των Βάσκων», με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο τμήμα.

Κάποιες πληροφορίες των ΜΜΕ της Ισπανίας αναφέρουν ότι ο Βάσκος δεν ήταν νηφάλιος και ότι στην κατοχή του βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ