Samuel Jackson: Μπαράκ, σταμάτα να μιλάς με αυτή την ψευτο-αφρικάνικη προφορά - iefimerida.gr

Samuel Jackson: Μπαράκ, σταμάτα να μιλάς με αυτή την ψευτο-αφρικάνικη προφορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξέρουμε όλοι ότι δεν έφτασε στον Λευκό Οίκο χάρη στο χρώμα του δέρματός του. Θα τον παρακαλούσα, λοιπόν, να σταματήσει να δείχνει ότι έχει σχέση με τη μαύρη κοινότητα. Να γίνει επιτέλους ένας πραγματικός ηγέτης. Να γίνει πρόεδρος, γ@μ@ την πουτ@ν@ μου» είπε ο διάσημος ηθοποιός, μιλώντας σε συνέντευξη στο περιοδικό Playboy.


«Μεγάλωσα σε ένα προάστιο που έλεγα «εγώ, να ούμε», όταν με ρωτούσαν τι κάνω απαντούσα «καλά, χέσε με!». Αλλά όταν βρίσκομαι σε κόσμο, αφού έχω πτυχία και καλούς τρόπους, έχω μάθει να κλίνω τα ρήματα, γ@μ@ τη μάνα μου, γ@μ@». εξερράγη ο ηθοποιός για την προσπάθεια που καταβάλει ο Μπαράκ Ομπάμα να μιλήσει τη γλώσσα του απλού λαού, σαν ένας αφρικανός κι αυτός....
Ας σημειωθεί ότι ο Τζάκσον στήριξε την υποψηφιότητα Ομπάμα και στη συνέντευξή του ανέφερε ότι ακόμη και τώρα θα τον στήριζε απέναντι στους ρεπουμπλικανούς πολιτικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ