Αυτό το... «φρικιό» είναι ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, μουσικός της Black Metal [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το... «φρικιό» είναι ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, μουσικός της Black Metal [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ουέστον Κέιτζ είναι γιος του διάσημου ηθοποιού Νίκολας Κέιτζ. Είναι μόλις 22 ετών και εξερευνά το black metal ιδίωμα εδώ και περίπου μία δεκαετία, σαν οπαδός και έπειτα σαν μουσικός. Ηταν τραγουδιστής των Eyes Of Noctum από το 2005 μέχρι το 2012, ενώ τώρα πια έχει αναλάβει χρέη τραγουδιστή στους Arsh Anubis.
Σύμφωνα, με το Rocking.gr ο νεαρός παρακολούθησε πρόσφατα μια συναυλία των Mötley Crüe, στο Hard Rock Hotel & Casino στις ΗΠΑ. Μετά το τέλος του live, ο ντράμερ του γκρουπ Τόμι Λι επιχείρησε να προσπεράσει τον Ουέστον λέγοντάς του «get the fuck out of my way» (φύγε από τη μέση). Αυτό οδήγησε σε μια έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο, η οποία κατέληξε σε πολύ δυνατές φωνές, βρισιές και με τον Ουέστον να προκαλεί τον Λι σε «μονομαχία». Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν μέχρι και οι άντρες της ασφάλειας των Mötley Crüe για να τους χωρίσουν.
Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη δημόσια αψιμαχία του γιου Κέιτζ καθότι είχε πιαστεί στο παρελθόν στα χέρια με τον γυμναστή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ