Τζιπ από τη Rolls Royce - iefimerida.gr

Τζιπ από τη Rolls Royce

Τζιπ από τη Rolls Royce
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάει ο κόσμος χάλασε... Tζιπ με την Εμιλυ ή Spirit of Ecstasy στη μάσκα; Κι όμως όσο κι αν ακούγεται απίθανο η πιο exclusive μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο, συνώνυμη της πολυτέλειας και της χλιδής, σχεδιάζει να κατασκευάζει στο μέλλον εκτός από λιμουζίνες, ανοιχτές και κλειστές και τζιπ.

Το λόγο δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς και έχει φυσικά άμεση σχέση με το κλισέ «ότι θέλει ο πελάτης». Κι επειδή ο πελάτης, είτε αυτός είναι Κινέζος είτε κατοικεί στην περιοχή του Κόλπου, όπου η βρετανική εταιρεία σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις της, θέλει τζιπ που όπως και να το κάνουμε έχει εξ ορισμού μεγαλύτερο εκτόπισμα θα πάρει τζιπ.

Άλλωστε η βάση υπάρχει και δεν είναι άλλη από την ολοκαίνουργια X5 της BMW, στον όμιλο της οποίας ανήκει η Rolls, ενώ η Bentley (ανήκει στη Volkswagen) που είναι η άμεση αντίπαλος βρίσκεται ήδη ένα βήμα μπροστά σε αυτόν τον τομέα καθώς έχει παρουσιάσει τόσο το πρωτότυπο EXP 9F όσο και σκίτσα του μοντέλου παραγωγής της.

Κι επειδή το κλαμπ των high end κατασκευαστών (και από πλευράς τιμής) είναι εξαιρετικά ολιγομελές το ότι και η Lamborghini εξετάζει τη δική της πρόταση, που θα μπορούσε να μοιάζει με το Parcour, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόφαση της Rolls Royce να παρουσιάσει τζιπ με την Έμιλυ στη μάσκα. Οι φήμες θέλουν τα πρώτα σχέδια να είναι ήδη έτοιμα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ