Αυτοί είναι οι γιατροί που υπέγραψαν πιστοποιητικά για άδειες οπλοφορίας [pdf] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι γιατροί που υπέγραψαν πιστοποιητικά για άδειες οπλοφορίας [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ονοματεπώνυμα των ψυχιάτρων και των νευρολόγων των δημόσιων νοσοκομείων οι οποίοι υπέγραψαν τα πιστοποιητικά για έκδοση αδειών οπλοφορίας έχει αρχίσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας.


Τα πρώτα ονόματα, διαβιβάστηκαν στις 21 Αυγούστου 2013 και αφορούν τα πιστοποιητικά που έχουν δοθεί από δημόσια νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας, ωστόσο όπως δεσμεύεται το υπουργείο Υγείας μόλις συγκεντρωθούν και τα στοιχεία από τα υπόλοιπα νοσοκομεία θα διαβιβαστούν και αυτά στη Βουλή.

Το θέμα της έκδοσης αδειών οπλοφορίας έφεραν στη Βουλή 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το περιστατικό της εκπυρσοκρότησης του όπλου του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και μετά την επίθεση του Γιώργου Γερμενή -του γνωστού Καιάδα- στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία ΕΔΕ κατά γιατρού για το συγκεκριμένο θέμα. Από την ανάγνωση των εγγράφων προκύπτει ωστόσο ότι υπάρχουν γιατροί που έχουν υπογράψει δεκάδες τέτοια πιστοποιητικά σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους που ήταν εξαιρετικά φειδωλοί στην υπογραφή των πιστοποιητικών για την άδεια οπλοφορίας.

Δείτε εδώ τα ονόματα των γιατρών που υπέγραψαν τα πιστοποιητικά των αδειών οπλοφορίας και το έγγραφο του υπουργείου υγείας: Πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος, τρίτο μέρος, τέταρτο μέρος, πέμπτο μέρος, έκτο μέρος, έβδομο μέρος, όγδοο μέρος, ένατο μέρος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ