Κόρη διάσημου ηθοποιού έκλεψε την καρδιά του Ρόμπερτ Πάτινσον - iefimerida.gr

Κόρη διάσημου ηθοποιού έκλεψε την καρδιά του Ρόμπερτ Πάτινσον

Η κόρη του Σον Πέν είναι η νέα αγαπημένη του Ρόμπερτ Πάτινσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δεύτερο -και μάλλον οριστικό- χωρισμό του από την Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται ότι ξεπέρασε ο Ρομπερτ Πάτινσον, αφού βρήκε παρηγοριά στην πανέμορφη κόρη διάσημου ηθοποιού.

Πρόκειται για την εκθαμβωτική ξανθιά Ντίλαν Πεν, που, όπως προδίδει και το επώνυμό της είναι κόρη του διάσημου ηθοποιού Σον Πεν.

Μάλιστα η σχέση τους έχει προχωρήσει αρκετά και δεν την κρατούν καν κρυφή, αφού ο 27χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε με την 22χρονη καλλονή στο κλαμπ The Viper Room στο Δυτικό Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, το ίδιο βράδυ γύρισαν μαζί στο σπίτι του ηθοποιού.

Οσο για τον χωρισμό του από την 23χρονη Κρίστεν Στιούαρτ, ο Πάτινσον πρόσφατα άνοιξε την καρδιά του μιλώντας την Κυριακή σε μια συνέντευξη στο Αυστραλιανό περιοδικό In Style: «Δεν αισθάνομαι ποτέ την ανάγκη να συγχωρέσω», είπε. «Κρίνω τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά αν είναι σωστό ή λάθος. Τους δίνω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά αν κάνουν κάτι που θα με ενοχλήσει τους κόβω απλά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ