Χώρισε και το έριξε στις πλαστικές: Προσθετική στήθους ετοιμάζεται να κάνει η Μάιλι Σάιρους - iefimerida.gr

Χώρισε και το έριξε στις πλαστικές: Προσθετική στήθους ετοιμάζεται να κάνει η Μάιλι Σάιρους

Χώρισε και το έριξε στις πλαστικές: Προσθετική στήθους ετοιμάζεται να κάνει η Μά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να φωτογραφήθηκε γυμνή για το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, ωστόσο, η Μάιλι Σάιρους, φρόντισε ακόμα και εκεί να κρύψει το στήθος της και για πρώτη φορά μαθαίνουμε γιατί: Η νεαρή τραγουδίστρια ντρέπεται για τον σωματότυπο της και σύμφωνα με έγκυρες πηγές αποφάσισε να το διορθώσει λαμβάνοντας δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος, η Μάιλι Σάιρους σχεδιάζει να κάνει πλαστική για να μεγαλώσει το στήθος της.

Οπως δήλωσε μία πηγή στο Daily Star «η Μάιλι πιστεύει ότι το μεγαλύτερο στήθος θα την κάνει να φαίνεται πιο γυναίκα και θα την παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά»

Είναι αλήθεια ότι μετά την εμφάνιση της στα Video Music Awards πολλοί σχολίασαν τον χορό της σε συνδυασμό με τον παιδικό της σωματότυπο και η Σερ δήλωσε απροκάλυπτα ότι φαινόταν «χάλια».

Η Σαιρους σαφώς γνωρίζει ότι δεν έχει το είδος των καμπυλών που κάνουν τους άνδρες να τους τρέχουν τα σάλια, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαρρεύσει φήμες ότι πάσχει από ανορεξία και θέλει να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ