Μήνυση κατά της Ελλάδας καταθέτουν οι Γερμανοί ομολογιούχοι- Καταγγέλλουν πως έγινε «κούρεμα» χωρίς την συγκατάθεση τους - iefimerida.gr

Μήνυση κατά της Ελλάδας καταθέτουν οι Γερμανοί ομολογιούχοι- Καταγγέλλουν πως έγινε «κούρεμα» χωρίς την συγκατάθεση τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά αγωγών από Γερμανούς ομολογιούχους κατά της Ελλάδας υποστηρίζει πως έρχεται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με σκοπό να τους επιστραφούν τα ποσά που έχασαν από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων που κατείχαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ενωσης για την Προστασία των Ομολογιούχων, οι αγωγές θα προέλθουν από 80 περίπου τοπικά δικαστήρια αφού 1000 μέλη της Ένωσης σχεδιάζουν να προχωρήσουν τις νομικές διαδικασίες, με σκοπό να επιστραφούν τα ποσά της απομείωσης στους ενάγοντες που δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, τονίζει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ