Η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν είναι γκέι: Εσπασε τη σιωπή της και μας σύστησε την κοπέλα της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν είναι γκέι: Εσπασε τη σιωπή της και μας σύστησε την κοπέλα της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτα ο γιος του Ησαία Τόμσον, μετά ακολούθησε ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον και τώρα η Τζάσμιν Τζόρνταν. Φαίνεται ότι τα παιδιά των διάσημων αθλητών αποφάσισαν να κάνουν στην άκρη ταμπού και φόβους και να μιλήσουν ανοιχτά για τις ερωτικές τους προτιμήσεις. Πρόσφατο παράδειγμα, η κόρη του Μάικλ Τζόρνταν.

Πριν λίγο καιρό διέρρευσε η φήμη ότι η Τζάσμιν, κόρη του Μάικλ Τζόρνταν έβγαινε με ένα μέλος της ομάδας μπάσκετ του Syracuse. Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει ακόμα, όμως αυτό που διευκρινίζεται για πρώτη φορά, είναι ότι το άλλο της μισό παίζει για την γυναικεία ομάδα.

Η ιστοσελίδα MediaTakeOut μίλησε με ένα κοντινό πρόσωπο της οικογένειας δήλωσε ότι η κόρη του Τζόρνταν έχει σχέση με μια κοπέλα που ονομάζεται Κάρμεν και οι εικόνες στο Instagram - με τις αγκαλιές και τις καρδιές - φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτές τις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ