Ο μακελάρης με το όπλο στα χέρια αναζητούσε τα θύματα του -Καρέ καρέ τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο μακελάρης με το όπλο στα χέρια αναζητούσε τα θύματα του -Καρέ καρέ τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, στο οποίο εμφανίζεται ο κατηγορούμενος για την πολύνεκρη επίθεση στη ναυτική βάση στην Ουάσινγκτον, Ααρον Αλέξις, λίγο πριν ανοίξει πυρ, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το FBI.Οι εικόνες δείχνουν τον Αλέξις να περπατάει σε έναν διάδρομο του Navy Yard κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Σε άλλα πλάνα, διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων, από το μονταρισμένο οπτικό υλικό, εμφανίζεται ο ίδιος να εισέρχεται με το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης της Βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον και να περπατάει μέσα στο κτίριο κουβαλώντας στον ώμο του μία τσάντα.

Ο Αλέξις άνοιξε πυρ λίγα λεπτά αφότου συναρμολόγησε την καραμπίνα μέσα σε ένα άδειο δωμάτιο του κτιρίου. Τραυμάτισε θανάσιμα 12 ανθρώπους προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, σύμφωνα με τις Αρχές. Σύμφωνα με το FBI, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 34χρονος Αλέξις είχε στο στόχαστρό του συγκεκριμένα άτομα ή είχε συνεργό.

Το FBI ανακοίνωσε ότι οι εμπειρογνώμονες εντόπισαν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο ο Αλέξις έγραφε: «Τους τελευταίους τρεις μήνες δέχομαι επίθεση με εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αυτό με οδήγησε στην πράξη μου».
Το μακελειό σημειώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και στοίχισε τη σε 12 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ