Τα ψέματα του Ρουπακιά: Ο κολλητός του Πατέλη και του Λαγού δεν είχε 20 ευρώ για να γραφτεί στη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Τα ψέματα του Ρουπακιά: Ο κολλητός του Πατέλη και του Λαγού δεν είχε 20 ευρώ για να γραφτεί στη Χρυσή Αυγή

Τα ψέματα του Ρουπακιά -Ο κολλητός του Πατέλη και του Λαγού δεν είχε 20 ευρώ για
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρίσκεται προφυλακισμένος και να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι επιμένει να λέει ψέματα για τη σχέση που έχει με τη Χρυσή Αυγή. Στην απολογία του ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς υποστήριξε ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ούτε εκείνος ούτε η γυναίκα του γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα 20 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγραφή, ωστόσο δεν μπορούσε να εξηγήσει πως όταν δεν έχει αυτό ποσό που ζητάει η οργάνωση για να γίνεις μέλος της βρίσκει χρήματα για να αγοράσει το teaser και το γκλοπ.Την ίδια ώρα ενώ προσπαθούσε να πείσει τις αρχές πως δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση της ΧΑ και ότι ήταν απλώς ένας αγανακτισμένος πολίτης. «Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν είναι καταγεγραμμένο το όνομά μου στη Χρυσή Αυγή, είμαι απλός υποστηρικτής. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία της Χ.Α είναι ανοιχτά 5 με 9 . Στις εννέα πήγαινα εγώ κάθε Πέμπτη γιατί γινόντουσαν ομιλίες από βουλευτές της Χρυσής Αυγής». Ωστόσο από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει πως ο Ρουπακιάς μίλησε το βράδυ της δολοφονίας με τον αρχηγό της τοπικής της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, ο οποίος όπως φαίνεται ήταν κολλητός του.

Μάλιστα στη συνέχεια της απολογίας του προσπάθησε να καλύψει τον Πατέλη λέγοντας «Μετά τη σύλληψη μου πήρα τηλέφωνο τον Γ.Π και του είπα ότι μαχαίρωσα κάποιον άνθρωπο και να μου βρει δικηγόρο. Εκείνος ,που έχει επαφή με κόσμο, δικηγόρους κλπ, του έκανα απανωτές κλήσεις ζητώντας βοήθεια ,αλλά αυτός δεν με βοήθησε και μου είπε κόψε το λαιμό σου, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Ρουπακιά να έχει επαφές και με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγό, για τον οποίο όμως ο δράστης της δολοφονίας δεν αναφέρει τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ