Στα δίχτυα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός που «καλύπτει» την Χρυσή Αυγή στη Νίκαια - iefimerida.gr

Στα δίχτυα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός που «καλύπτει» την Χρυσή Αυγή στη Νίκαια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «μικροσκόπιο» των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας ο οποίος κατέχει θέση- κλειδί στο Α.Τ. Νίκαιας και φαίνεται να τα είχε «βρει» με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και μάλιστα έχει αναλάβει τον ρόλο «προστάτη» για την νεοναζιστική οργάνωση.

Τα στοιχεία για την δράση του «συνδέσμου» του ακροδεξιού μορφώματος στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκαν μετά από δηλώσεις στο Εθνος πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, το οποίο υποστηρίζει πως ο εν λόγω αστυνομικός «προστατεύει» την Τ.Ο. Νίκαιας ενώ φέρεται να είναι το άτομο που καλύπτει τις συναλλαγές των μελών της Χ.Α. με Πακιστανούς στους οποίους προμήθευαν έναντι ποσοστού, τσιγάρα και πάγκους με ρούχα.

Η δραστηριότητα του εν λόγω αστυνομικού, είχε ως αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να προσπαθήσει να τον μεταθέσει τουλάχιστον δύο φορές μακριά από τον Πειραιά ωστόσο οι γνωριμίες του τον κράτησαν στην περιοχή. Το πρώην μέλος της Χ.Α. καταγγέλλει πως ο εν λόγω αστυνομικός συνδέεται με στενή φιλία με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Εθνος, ο αστυνομικός φέρεται να ήταν στη φρουρά προστασίας εφοπλιστή ο οποίος έχει συλληφθεί.

Τώρα ο εν λόγω αστυνομικών έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι «ξεσκονίζουν» όλες τις δραστηριότητες του στην περιοχή και τις διασυνδέσεις του με την Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ