H Mέρκελ έχει και τα... τυχερά της – Ποιον ποδοσφαιριστή είδε ολόγυμνο όταν εισέβαλε στα αποδυτήρια

Είναι γνωστή λάτρης του ποδοσφαίρου. Σε τέτοιο σημείο, που η Ανγκελα Μέρκελ δεν... κρατιέται έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σε κάθε αναμέτρηση της εθνικής Γερμανίας. Γιατί δεν βλέπει την ώρα να σπεύσει στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες. Προφανώς, επειδή έχει και τα... τυχερά της όπως αποδεικνύεται, καθώς σε μία από τις επισκέψεις είδε έναν ποδοσφαιριστή όπως τον γέννησε η μαμά του.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ και στο περίεργο περιστατικό εμπλέκεται, κατά κάποιο τρόπο και η Ελλάδα. Ηταν έπειτα από τη νίκη της Γερμανίας επί της εθνικής μας ομάδας με 4-2 στα προημιτελικά του Euro 2012, όταν η Καγκελάριος εξέφρασε τον διακαή πόθο να συγχαρεί τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ο Νίρσμπαχ έσπευσε να τους ενημερώσει, προκειμένου να εμφανιστούν ως... κύριοι μπροστά της, αλλά ξέχασε τον Μπάστιαν Σβαϊστάιγκερ, ο οποίος βρισκόταν ακόμη στα ντους. Την ώρα λοιπόν που η Μέρκελ μιλούσε στους παίκτες, ο μέσος της Μπάγερν εμφανίστηκε μπροστά της ολόγυμνος!

Αρχικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον παίκτη είδε γυμνό η Μέρκελ, αλλά στο τέλος υπέκυψε. «Δεν σας λέω. Θα ήταν ντροπή για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ!», είπε. Βέβαια, η Καγκελάριος και ο συγκεκριμένος παίκτης έχουν... παρελθόν. Εκείνη έχει αποκαλύψει πως είναι από τις αδυναμίες της στην εθνική ομάδα, εκείνος έχει δηλώσει πως τη θεωρεί γούρι του.

Μάλιστα σε κάποια τηλεοπτική εμφάνισή του ο Σβαϊστάιγκερ έχει δηλώσει πως επειδή η Μέρκελ μπαίνει συχνά στα αποδυτήρια, πολλές φορές έχει βρεθεί ημίγυμνος μπροστά της. Οπως αποκάλυψε βέβαια ο Νίρσμπαχ, οι δύο τους έκαναν και το επόμενο βήμα στη... σχέση τους!

Πηγή: sport-fm

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ