Θα το πάρει το κορίτσι ο Τζόκοβιτς – Εκανε πρόταση γάμου στην Ρίστιτς - iefimerida.gr

Θα το πάρει το κορίτσι ο Τζόκοβιτς – Εκανε πρόταση γάμου στην Ρίστιτς

Θα το πάρει το κορίτσι ο Τζόκοβιτς – Εκανε πρόταση γάμου στην Ρίστιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκε αρκετό καιρό για να το πάρει απόφαση. Τελικά όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αποκαταστήσει την Γελένα Ρίστιτς, με την οποία έχει σχέση τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις έκανε πρόταση στην αγαπημένη του το περασμένο σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα, κάποια από αυτά αναφέρουν πως το ρόλο του κουμπάρου θα έχει ο Αντι Μάρεϊ, αντίπαλος αλλά και φίλος του Σέρβου τενίστα.

Οσο ο αγαπημένος της αλώνιζε τα κορτ, για να ανέβει στην κορυφή του κόσμου, η εντυπωσιακή Ρίστιτς κέρδιζε τη μάχη της κερκίδας. Ομορφη, στυλάτη και πάντα εκδηλωτική την ώρα που ο Τζόκοβιτς παίζει, συγκεντρώνει περισσότερα βλέμματα από την... απλή και ταπεινή Μίρκα Φέντερερ ή την «αθόρυβη» Κιμ Σίαρς, τη σύντροφο του Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ