CINETROLL: H πιο διάσημη πορνοστάρ, ανοίγει το στόμα της, απόψε στην Αθήνα [βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: H πιο διάσημη πορνοστάρ, ανοίγει το στόμα της, απόψε στην Αθήνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται αν η γλυκιά «Τιτίκα» των «Αθλίων» θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πιο θρυλικής πεολειχίας που κινηματογραφήθηκε ποτέ και σημειώνει τα SOS από τις σημερινές προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Με αγριεμένες διαθέσεις, συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου το 19ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, προβάλλοντας δύο από τις πιο ερωτικά φορτισμένες ταινίες της χρονιάς. Έχοντας μεριμνήσει ταυτόχρονα, για τους περισσότερο ευαίσθητους, με μια από τις πιο αναμενόμενες δραματικές ταινίες που ξεχώρισε στο φεστιβάλ των Κανών, ένα τρυφερό εφηβικό gay δράμα αλλά και δύο πολύ σημαντικές προβολές ιστορικών ταινιών. Μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων, στο πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ που μπορείτε να το δείτε στο www.aiff.gr

ΔΑΝΑΟΣ 1

20.00: Le passé
Mετά τον θρίαμβο και το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το «Ένας Χωρισμός», ο ιρανός Ασγκάρ Φαραντί ξαναχτυπά με γαλλική παραγωγή και χαρίζει στη Μπερενίζ Μπεζό ("The Artist") το βραβείο ερμηνείας του τελευταίου φεστιβάλ των Καννών. Ιρανός ταξιδεύει στο Παρίσι για να υπογράψει την αίτηση διαζυγίου της γυναίκας του η οποία ζει με τον νυν εραστή της. Όμως τα οικογενειακά μυστικά και τα καταπιεσμένα συναισθήματα θα οδηγήσουν σε ένα θρίλερ αποκαλύψεων και επαναπροσδιορισμών.

IDEAL

20.45: Lovelace
H γλυκιά Αμάντα Σέιφριντ («Mamma Mia», «Άθλιοι») καλείται να αναμετρηθεί με την πιο ιστορική πεολειχία του «ενήλικου» κινηματογράφου. Και να αλλάξει για πάντα το αθώο προφίλ της, ερμηνεύοντας τη θρυλική Λίντα Λάβλεις. Την πορνοστάρ που έγινε διάσημη για τις επιδόσεις της στον στοματικό έρωτα, μέσα από την πιο γνωστή πορνό ταινία του κινηματογράφου: Το «Βαθύ Λαρύγγι». Ένα success story που όπως αποκάλυψε η ίδια η Λάβλεϊς χρόνια αργότερα, συνοδεύτηκε από απανωτές κακοποιήσεις, εξαναγκασμούς και εκβιασμούς από τον τρυφερό της σύζυγο που την έβγαλε στο κλαρί και τον Χιου Χέφνερ του Playboy που τον υποδύεται ο Τζέιμς Φράνκο.

23.00 Last Summer
Δύο ερωτευμένοι μαθητές του Λυκείου περνάνε μαζί το τελευταίο τους μακρύ ζεστό καλοκαίρι σε μια αμερικάνικη κωμόπολη της Αμερικής περιμένοντας το αναπόφευκτο φθινοπωρινό χωρισμό του φθινοπώρου. Ο ένας θα φύγει για σπουδές στην πόλη και ο άλλος θα παραμείνει στη «βουλιαγμένη» επαρχιακή πόλη αντιμέτωπος με μια ζωή χωρίς προοπτικές και χωρίς τον αγαπημένο του. Λυρισμός, ευαισθησία, τρυφερότητα, νεανική αθωότητα και μια σπάνια, σκηνοθετικά κεντημένη ματιά τόσο μέσα στην ψυχοσύνθεση των δύο ηρώων όσο και στην ίδια την Αμερική, στο ντεμπούτο ενός σκηνοθέτη, του Μαρκ Θίντεμαν, που όχι τυχαία, το δύσκολο «Hollywood Reporter», κάνει την υπέρβαση συγκρίνοντας τη ματιά του με αυτή του Τέρενς Μάλικ.

ΟDEON OΠΕΡΑ 1

20.15: Les yeux sans visage
Οι Νύχτες Πρεμιέρας κάνουν αφιέρωμα στον σκηνοθέτη του φανταστικού, Ζορζ Φρανζί και προβάλλουν μεταξύ άλλων το απόλυτο αριστούργημα του. Ασπρόμαυρος ατμοσφαιρικός τρόμος, σουρεαλιστική μαγεία και ποιητική μελαγχολία σε μια μαγική ταινία - θρύλο του 1960, που αποτελεί σημείο αναφοράς από τον Αλμοντοβάρ μέχρι τον Λεό Καράξ.

22.30: Spring Breakers
H πιο αναμενόμενη ανεξάρτητη ταινία της χρονιάς που το trailer της έσπασε ρεκόρ χτυπημάτων στο You Tube. Πάντα προκλητικός ο Χάρμονι Κορίν, αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί στους κώδικες της νεανικής κομεντί, προσλαμβάνοντας μερικά από τα πιο αγνά και παρθένα αμερικάνικα είδωλα του είδους, δίπλα στον Τζέιμς Φράνκο, με κακό σκοπό. Τέσσερεις μαθήτριες αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα στην άγρια πλευρά της ζωής, ληστεύοντας, μαστουρώνοντας, πίνοντας ότι πίνουν εκατό τουρίστριες στο Φαληράκι και κάνοντας άγριο, ασταμάτητο σεξ σε διάθεση εντελώς λερωμένου και ιδρωμένου βιντεοκλίπ με κηλίδες από αίμα και σπέρμα.

ODEON ΟΠΕΡΑ 2

22.15 Η Στρατηγική της Αράχνης
Πόσες ευκαιρίες νομίζεις ότι θα έχεις σε αυτή τη ζωή να δεις ένα από τα πολιτικά, ονειρικά αριστουργήματα από τη χρυσή εποχή του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι (1970), βασισμένο σε διήγημα του Μπόρχες, στη μεγάλη οθόνη;

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana
Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ