H Guardian θέλει να ακούσει τη φωνή των Ελλήνων – Τους καλεί να πουν την ιστορία τους για τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια - iefimerida.gr

H Guardian θέλει να ακούσει τη φωνή των Ελλήνων – Τους καλεί να πουν την ιστορία τους για τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια

H Guardian θέλει να ακούσει τη φωνή των Ελλήνων – Τους καλεί να πουν την ιστορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν είναι εξελίξεις που συγκεντρώνουν παγκόσμιο ενδιαφέρον. Για αυτό το λόγο η Guardian δίνει βήμα στους Ελληνες πολίτες και τους ζητά να πουν τη δική τους άποψη για τα όσα συμβαίνουν.

Με αφορμή τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που είναι προγραμματισμένα για το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα αλλά και αρκετές ακόμη πόλεις, η βρετανική εφημερίδα δίνει το λόγο στους Ελληνες. «Θα πάρετε μέρος στις διαμαρτυρίες; Πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις;», ρωτά η Guardian, που καλεί τους πολίτες να μοιραστούν με τους αναγνώστες της τις ιστορίες τους, φωτογραφίες ή βίντεο από τις συγκεντρώσεις.

Πρόκειται για το «GuardianWitness» τη στήλη στη διαδικτυακή μορφή της εφημερίδας στην οποία κατά καιρούς καλούνται οι αναγνώστες να πάρουν θέση και να κάνουν «ρεπορτάζ» για σημαντικά ζητήματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ