Kούτες με λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην έρευνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας! - iefimerida.gr

Kούτες με λαθραία τσιγάρα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην έρευνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν κατά τις έρευνες που έκανε η Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων στο Αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Παράλληλα, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη «έφοδος» στις εγκαταστάσεις της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί.

Η έρευνα στη Νίκαια έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών πως αστυνομικοί εκβιάζουν αλλοδαπούς μικροπωλητές ζητώντας χρήματα για λαθραία τσιγάρα. Κατά την επιχείρηση, σε δύο φοριαμούς φύλαξης υλικών και προσωπικού βρέθηκαν πέντε κλειστές κούτες τσιγάρων, οι οποίες δεν είχαν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και επιπλέον 21 πακέτα τσιγάρων από διάφορες μάρκες.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και διερευνώνται η προέλευση και οι κάτοχοι των επίμαχων προϊόντων. Στο μεταξύ, είναι σε εξέλιξη έρευνα της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν και ψάχνουν φοριαμούς και παίρνουν καταθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ