Καταθέτει το απόγευμα το «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Καταθέτει το απόγευμα το «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά το απόγευμα και κάτω από άκρα μυστικότητα αναμένεται να καταθέσει στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη που μελετά το φάκελο με τις επιθέσεις μελών των Χρυσής Αυγής το επονομαζόμενο «βαθύ λαρύγγι». Ο συγκεκριμένος μάρτυρας θεωρείται πρόσωπο -κλειδί αφού αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη δράση της Χρυσής Αυγής αλλά και να δώσει πληροφορίες για τους εντολείς της δολοφονίας Φύσσα.

Το «βαθύ λαρύγγι» που είναι πρώην στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος και η κατάθεσή του θεωρείται σημαντική καθώς από τα στοιχεία που θα καταθέσει ενόρκως ίσως ο αντιεισαγγελέας «δέσει» το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, όπως φαίνεται είναι το πρώτο από μια σειρά στελεχών που έχουν αποφασίσει να σπάσουν την ομερτά και να ανοίξουν το στόμα τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα ακόμη έχουν διαμηνύσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν στη δικαιοσύνη.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έρευνας - σύμφωνα με πληροφορίες- έχει διαταχθεί άρση του απορρήτου και για άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής ενώ στις έρευνες μετέχουν ενεργά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η ΕΥΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ