Οι Metallica έπαιξαν «κουτσουρεμένο» το ιστορικό Master of puppets σε συναυλία στην Κίνα-Η κυβέρνηση «έκοψε» τους στίχους - iefimerida.gr

Οι Metallica έπαιξαν «κουτσουρεμένο» το ιστορικό Master of puppets σε συναυλία στην Κίνα-Η κυβέρνηση «έκοψε» τους στίχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εμφάνισή τους στο The Howard Stern Show την Δευτέρα, οι Metallica μίλησαν για τις παράλογες εμπειρίες που βίωσαν όταν είχαν να δώσουν συναυλία σε κινεζικό έδαφος.

«Επρεπε να τους παρουσιάσουμε όλα τα τραγούδια που είχαμε σκοπό να παίξουμε», ανέφερε ο κιθαρίστας του γκρουπ Κιρκ Χάμετ.

«Ελεγξαν όλους τους στίχους για να μας πουν ποια από αυτά μας δίνουν την άδεια να παίξουμε και ποια όχι. Είδαν έναν στίχο τόσο ανατρεπτικό όπως αυτός του "Master Of Puppets" και δεν μας επέτρεψαν να το πούμε. Είναι τρομακτικό.»

«Ολη αυτή η κατάσταση απλά τραβάει περισσότερη προσοχή στο κομμάτι», σχολίασε με τη σειρά του ο τραγουδιστής Τζέιμς Χέτφιλντ: «Δεν λειτουργεί το πράγμα...». Παρόλα αυτά, οι Metallica τονίζουν ότι όλη αυτή η κατάσταση ουδέποτε τους έκανε να μην θέλουν να δίνουν συναυλίες στην Κίνα.

«Αυτό που έκανα ήταν το εξής», εξηγεί ο Χάμετ. «Έπαιξα το riff του "Master Of Puppets" και τα riff δύο ακόμα κομματιών που δεν επιτρεπόταν να παίξουμε. Χωρίς στίχους, μόνο μουσική, έτσι τα χώρεσα κάπως και αυτά...».

Πηγή: rocking.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ